GRAPEFRUIT MAG KIVONAT

Ezért érdemes használni.

1. Megelőzi a bőrproblémákat

Ha már kipróbáltad a legújabb és legmenőbb bőrápolókat a drogériából és még mindig nem érzed megfelelőnek a bőröd állapotát, itt az ideje, hogy kipróbáld a grapefruitmag-kivonatot! A bőrödet fiatalabbá és egészségesebbé teszi.

Használat: Ha vannak pattanásaid, vagy egyéb bőrproblémával küzdesz, végy egy vattapamacsot, vizezd be és csepegtess rá pár csepp grapefruitmag-kivonatot. A probléma mértékétől függően naponta 2-3 alkalommal kezeld így a bőröd.

2. Javítja az emésztést

A sokféle diéta és ételallergia korában gyakran előfordul, hogy nem megfelelő az emésztés. Az emberek egészségtelen étkezési mintákat és diétákat követnek, így előfordul, hogy olyan emésztési zavaraik keletkeznek, mint a hasmenés, gyomorfájdalom, hányás. A grapefruitmag-kivonat úgy akadályozza meg az ilyen problémák kialakulását, hogy elpusztítja a káros baktériumokat.

Használat: Javítsd fel az emésztőrendszered működését úgy, hogy keverj össze 10 grapefruitmag cseppet egy pohár vízzel és idd meg! Napi 3x fogyaszd 3 hónapon keresztül.

3. Javítja az általános egészségi állapotot

A baktériumok számos problémát okoznak a szervezetben, mint például a fogínygyulladás, szájpenész és rossz lehelet. A grapefruitmag-kivonat az antibakteriális hatásának köszönhetően segít megelőzni ezeket.

Használat: Javítsd az általános száj higiénéd, hogy 5 csepp grapefruitmag-kivonattal összekevert pohár vízzel öblögetsz!

4. gyulladásos betegségek gyógyulását Segíti

A kivonat antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően segíti a szervezeted immunműködését, így az gyorsabban küzdi le például az arcüreggyulladást.

Használat: A betegség alatt keverj össze 2-3 csepp grapefruitmag-kivonatot egy fél pohár meleg vízzel és inhalálj vele 2-3x egy nap!

5. Rákellenes hatású

Az egyik leggyakoribb halálozási ok manapság a rákos megbetegedés. A grapefruitmag-kivonat ismert a rákos sejtek elleni jótékony hatásáról. Egy tanulmány szerint meggátolja a rákos sejtek növekedését a mellekben, tüdőben, gyomorban és szájban. Egy másik tanulmány pedig bebizonyította, hogy a grapefriut mag és annak pépje igaz rákellenes szer.

Használat: 10 csepp grapefruitmag-kivonatot keverj össze egy pohár vízzel, és idd naponta 3 alkalommal! Ez felerősíti a tested természetes védekezőképességét a rák ellen.

  Kapcsolat
  Energia Magyarország Kft.

  1033 Budapest, Laktanya u.2 2-es kapucsengő.
  Nyitvatartás: hétfő-péntek: 08.00-14.00 óráig

  Tel : (1) 250-91-42 üzenetrögzítős telefon, melyre üzenetet hagyhat
  Fax : (1) 250-91-43
  E-mail : info@vitaminlife.hu